Новини

IDC организира специализиран семинар за мобилни услуги

Written by Редактор

 На 20 ноември в х-л Хилтън, София ще се състои IDC’s Innovative Mobile Services & New Revenue Models -  специализиран семинар за мобилните услуги като нов пазарен сегмент.

Събитието има за цел да събере оператори, регулатори, доставчици на технологични решения за мобилни услуги и крайни потребители на тези услуги, като медии, банки и финансови организации, ютилити компании, търговци на едро и дребно. Джон Гол, директор на телекомуникационната група в IDC CEMA ще представи тенденциите в Централна и Източна Европа и ще анализира стратегии на доставчици на мобилни услуги, поставяйки си за цел да помогне на българските играчи да планират собствените си мобилни услуги. Ще бъдат коментирани спецификите на нашия пазар, както и някои от най-интересните услуги до момента.

Водещи специалисти в областта ще представят възможни бизнес модели, базирани на съвременни технологични решения. Ще бъдат коментирани новите роли и източници на приходи на играчите на пазара. Ще се разглеждат проблеми на регулационните режими,  на развитието на конкурентната среда и инфраструктурата.

Първото събитие в България, посветено на мобилните услуги, като нов източник на приходи, има за цел да отвори дискусия по тези теми.

Повече детайли за събитието можете да намерите на:
http://www.idc-cema.com/events/mobserv08

За информация относно медийно партньорство или участие, можете да се свържете с
Анна Иванова на: aivanova@idc.com; тел./факс: 969 30 56, 969 30 55

About the author

Редактор

Leave a Comment