Новини

Готова е Task Coach Portable 0.71.2

Written by Редактор

Когато стартираме нов проект, от ключово значение за реализацията му е планирането на всички задачи, свързани с него. Когато работим по повече от един проект, най -удачно е да се доверим на помощен софтуер за мениджмънт на задачите, крайните срокове, условията за изпълнението на проекта и т.н.

Пример за такъв инструмент е Microsoft Project, но той е доста сложен и скъп. С новата версия на безплатната проргама Task Coach Portable 0.71.2 ще можете да управлявате своите проекти с лекота, без никакъв риск от проблеми свързани с реализацията на поетите ангажименти. Дори да работите с фирми под-изпълнители, и да сте притиснати от крайните срокове, настоящата програма ще ви е от полза.

С нея можете да си напомняте за всякакви срещи, ангажименти, както и да планирате разходите около конкретен проект.

Освен това програмата е лесно преносима и може да работи директно от външен твърд диск или USB флаш памет, тоест където и да сте разполагате със своя график, календар със срещите и т.н.

 

Task Coach Portable 0.71.2 е с отворен код и може да бъде изтеглена от: http://dfn.dl.sourceforge.net/sourceforge/portableapps/Task_Coach_Portable_0.71.2.paf.exe

About the author

Редактор

Leave a Comment