Новини

Acronis и Technalign станаха партньори

Софтуерната компания Acronis обяви, че е сключила договор за партньорство с Technalign, водещ производител и дистрибутор на Pioneer Linux и Linux софтуер. Подписването на контракта е с цел да се направят продуктите достъпни и за потребителите на Linux, обясниха от компанията. Като оторизиран златен партньор на Acronis, Technalign ще може да предлага на клиентите си поддръжка и обучение за Acronis True Image Echo Server for Linux и да го предоставя за проби и тестове. Продуктът Acronis True Image позволява на ИТ администраторите да правят огледални изображения на информацията и да я възстановяват бързо за минути или часове, а не както доскоро процеса да отнема дни и седмици. Спечелилия много награди, софтуер помага и за оптималното използване на хардуера и увеличава възвръщаемостта на инвестициите архивирайки, както физически така и виртуални машини.
„Софтуерът на Acronis работи по начина, по който системните администратори очакват – лесен е за ползване и работи еднакво добре на различни операционни системи. Това е много добро решение за архивиране и възстановяване на информацията, за потребители, които вече имат опит с Linux, както и за тези, които за пръв път се срещат с операционната система”, коментира Диане Урсини, главен изпълнителен директор на Technalign.
„Компании с критично важна информация на сървърите си трябва редовно да извършват архивиране, без значение от операционните системи. Нашето партньорство с Technalign дава възможност на голям кръг от Linux потребители да ползват Acronis True Image Echo, предоставяйки им архивиращ софтуер, с който могат лесно и бързо да възстановят най-важните ИТ ресурси”, заяви от своя страна Уолтър Скот, изпълнителен директор на Acronis.
Technalign има партньорство още с Automatix, Linux Canada, Happy Jack Calendaring, Bynari и др. Acronis True Image Echo работи безпроблемно и с физически и с виртуални сървъри, както и с домашни компютри и с работни станции под Windows или Linux.
Продуктите на Acronis могат да бъдат закупени от официалния дистрибутор на компанията за България – фирма Computer 2000.

About the author

Редактор

Leave a Comment